Ernst Daniël Smid. Foto: PR
Ernst Daniël Smid. Foto: PR

Ernst Daniël Smid opent 23e editie Fietsvierdaagse De Achterhoek

Algemeen

Laren - Van 2 t/m 5 augustus vindt in Laren de 23e editie van Fietsvierdaagse 'De Achterhoek' plaats. De feestelijke opening op maandag 1 augustus wordt dit jaar verzorgd door zanger en presentator Ernst Daniël Smid.

Fietsvierdaagse De Achterhoek staat dit jaar volledig in het teken van de Achterhoek. Het thema is 'De Achterhoek, vind ik leuk!', een mooie gelegenheid om de mooie Achterhoek in zesde verhuisd naar Lichtenvoorde, daarom volgens de organisatie een 'echte' Achterhoeker! Bovendien komen er verschillende Achterhoekse tradities en gewoonten terug tijdens de vierdaagse. Er worden spekpannenkoeken verkocht, er wordt voorgelezen in het dialect uit 'Tante Rikie's onmundig mooie verhalenboek!' en de routes leiden u langs de mooiste plekken van de Achterhoek.

Daarnaast heeft Fietsvierdaagse De Achterhoek sinds vorig jaar een Facebookpagina (@fietsvierdaagse). Een fotoframe op het terrein geeft de fietser de mogelijkheid om een leuke foto te maken en eventueel te delen via social media. Kortom: ook naast de prachtige fietsroutes is er tijdens de vierdaagse genoeg te doen op het start- en finishterrein in Laren.

Fietsvierdaagse De Achterhoek vindt plaats van 2 t/m 5 augustus in Laren gld. De officiële opening is op maandag 1 augustus om 20:00 op het start- en finishterrein ter hoogte van Verwoldseweg 26 in Laren (Gld.). Inschrijven kan op zaterdag 30 juli (10:00 - 16:00), zondag 31 juli en maandag 1 augustus van (10:00 – 17:00) bij de inschrijfstand op het terras van Grand-Café Bistorant 't Langenbaergh. Meer informatie vindt u op de website. Graag tot ziens in Laren!


www.fietsvierdaagse.net

pr@fietsvierdaagse.net


Ernst Daniël Smid. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant