Expositie 'Silence' in Galerie De Burgerij

Algemeen

Vorden - De nieuwe expositie 'Silence' in Galerie De Burgerij laat iphoneart en minimalistisch werk zien van Mariëtte Schrijver, fotografisch werk van Katharina Seine en loden objecten van Maria Bomers. De opening van de tentoonstelling is zondag 4 september om 15.30 uur in Galerie De Burgerij, Zutphenseweg 11.

In haar iphoneart zoekt Mariëtte Schrijver naar licht en schaduw in letterlijke en figuurlijke vorm. In Schrijver's minimalistische werk is er eenvoud van beeld; het vervangt cynisme, amusement, pose en kitsch. Fundamentele kunst waarbij Schrijver haar werk ziet als een positief gegeven dat stemt tot nadenken en dwingt tot het maken van keuzes.

Katharina Seine abstraheert in haar werk de werkelijkheid tot zuivere geometrische vormen, in bijzonder om de wisselwerking tussen de geometrische vormen en hun compositie. Ze daagt de waarnemer uit zijn focus te leggen bij deze gerelateerde geometrische vormen. 

Maria Bomers geeft schoenen en tassen vorm. Haar design is aansprekend, met verrassende details en kleuraspecten. Het materiaal – lood – en de frivole modieuze uitstraling wekken een voelbare spanning op bij de toeschouwer.

Expositie Silence
De expositie duurt t/m 16 oktober en is op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag te bezichtingen van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.


www.deburgerij-vorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant