Twents Plat komt met een nieuwe voorstelling naar Vorden. Foto: PR
Twents Plat komt met een nieuwe voorstelling naar Vorden. Foto: PR

Twentse Humor In Dorpscentrum

Algemeen

VORDEN - Het populaire humorgezelschap Twente Plat staat alweer te trappelen van ongeduld om te beginnen aan een nieuwe en lange tournee die de groep tot in april 2017 kris kras door Oost-Nederland zal voeren. De aftrap voor het nieuwe seizoen vindt plaats op vrijdagavond 7 oktober met een daverende voorstelling in Het Dorpscentrum te Vorden.

Twente Plat staat garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen en de gloednieuwe voorstelling van het gezelschap is dan ook een regelrechte aanrader. Twente Plat heeft een grote naam op te houden, als het om de streekhumor gaat. Al vanaf eind jaren `70 van de vorige eeuw is de groep een begrip bij de liefhebbers van de humor in dialect en met het optreden in Vorden start voor de Twentse komieken alweer het 39ste tourneeseizoen.

Avondvullend programma
In een avondvullend programma zet de groep het publiek een voorstelling voor, waar het goed toeven is. Heerlijke conferences, knotsgekke sketches en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor een avondje onvervalst amusement. Hendurk & Geessie, Mans en Mina en Aaltje & Trijntje: alle succesvolle typetjes van de voorbije jaren passeren ook dit keer de revue en hun nieuwe avonturen en belevenissen zijn zo mogelijk nog komischer dan ooit te voren. De groep verstaat de kunst om het publiek mee te voeren in hun eigen wereld: die van het dorpje 'Brook', waar saamhorigheid en gemeenschapszin nog spreekwoordelijk zijn en waar de humor altijd op de eerste plaats komt.

Kaartverkoop
Vrijdag 7 oktober komt Twente Plat naar Het Dorpscentrum, Raadhuisstraat 6 Vorden. De entreekaarten kosten € 12,50 per persoon en zijn reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij het Dorpscentrum. Telefonisch reserveren kan ook, via de reserveerlijn onder nummer (074) 3841718 en uw kaarten liggen op de avond zelf vanaf één uur voor aanvang klaar aan de kassa.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant