S.H.U.R.T. haalt alles uit de kast voor spectaculair rockfeest. Foto: PR
S.H.U.R.T. haalt alles uit de kast voor spectaculair rockfeest. Foto: PR

S.H.U.R.T rocks in Kulturhus Vorden

Algemeen

Vorden - S.H.U.R.T. is een klassieke vijfmans rockformatie die louter bestaat uit geroutineerde muzikanten uit de Achterhoek met Hans Masselink op basgitaar, Sjoerd Chevalking en Arie van Boven op gitaar, Pascal Timessen op drums en Roy Wiendels als leadzanger.

Naast bekende klassiekers van hun rockhelden uit de jaren 70 tot heden, werpt de band zich op als vertaler van popnummers, echter overgoten met een zeer vette S.H.U.R.T. saus. Denk onder andere aan Adèle, Cindy Lauper, Pink Floyd, Donna Summer, Chris Isaac, Dusty Springfield, Armin van Buren en meer. Door deze insteek komt de band met een verrassend en veelzijdig repertoire op de planken, waarbij alles uit de kast wordt gehaald om elk optreden te laten uitgroeien tot een spectaculair rockfeest. De bandleden hebben in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en zijn hierdoor in staat om een enorme dosis energie over te brengen bij het publiek. Naast muziek is de presentatie ook belangrijk en daarom kan men tijdens een optreden de nodige special effects verwachten.

Zin in een avondje vol vette meezingers waarbij band en publiek uit z'n dak gaan? Kom dan op 22 oktober naar het Kulturhus Vorden. Het concert begint om 21.30 uur. De zaal is om 20.00 open. Kaarten a 5 euro per stuk bij het Kulturhus Vorden en bij de Bruna te Vorden.


www.shurt.nl

www.kulturhusvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant