Het Vordens Mannenkoor jubileert. Foto: Vordens Mannenkoor
Het Vordens Mannenkoor jubileert. Foto: Vordens Mannenkoor

Het Vordens Mannenkoor, tachtig jaar jong

Algemeen

O what a beautiful day

VORDEN - Het Vordens Mannenkoor viert zaterdag 22 oktober zijn tachtigjarig jubileum met een groots jubileumconcert met als thema 'O what a beautiful day'. Het koor staat onder leiding van dirigent Christo Guenov.

De mannen die op dit moment in dit koor zingen zijn niet de allerjongsten. Maar wie zo veel genoegen schept in het samen zingen, peinst er niet over om bij het koor weg te gaan. Dan worden die zangers ook vanzelf ouder. Dat zegt echter niets over de ontwikkelingen die dit koor door maakt om wat inhoud en muzikale kwaliteiten betreft jong te blijven.

De jubileumcommissie begon aanvankelijk met het thema 'musical'. Maar het programma is inmiddels uitgebreid met onder andere repertoire uit de afgelopen jaren, aangevuld met verschillende nieuwe stukken die met dirigent Guenov zijn ingestudeerd, zoals 'Verdronken vlinder' van Boudewijn de Groot en 'The Rhythm of Life'.  Medewerking wordt verleend door Miranda Berends, Monique Sleumer, Timmy van Lingen, Ludo Eijkelkamp, Magdalena Kadziolka en Lucian Venderink.

Het jubileumconcert is 22 oktober in de Christus Koningkerk in Vorden en begint om 20.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant