Deelname Gouden Gard 2016. Foto: PR
Deelname Gouden Gard 2016. Foto: PR

Marieke ten Have wint vierde prijs Gouden Gard

Algemeen

Vorden - Vorige week dinsdag 11 oktober deed Marieke ten Have mee aan de Gouden Gard, dé jaarlijkse vakwedstrijd voor jonge patisserietalenten. Zij behaalde met haar etalage met het thema 'Jamaica' de vierde plaats.

Ook mocht zij de speciale prijs 'excellent talent' in ontvangst nemen, omdat haar bonbons als lekkerste van de gehele wedstrijd werden beoordeeld. En gelet op alleen de eetbare onderdelen, behaalde ze een tweede plek. Marieke:"Ik ben heel erg blij en tevreden met het resultaat".

Voor de wedstrijd worden op de wedstrijdlocatie in zes uur tijd de volgende onderdelen gemaakt: een showstuk (bestaande uit eetbare onderdelen), twee identieke desserttaarten, drie soorten friandises, twee soorten bonbons en drie soorten mens en/of dierfiguren van marsepein.

Deelname Gouden Gard 2016. Foto: PR
Pronkstuk Gouden Gard 2016. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant