Henk Hölscher en Jacco Eltingh. Foto: PR
Henk Hölscher en Jacco Eltingh. Foto: PR

Waardering voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Algemeen

Uitreiking MVO Awards met Jacco Eltingh

ZUTPHEN - Successen mogen gevierd worden! Daarom organiseert Zutphen Scoort in samenwerking met Delta en Het Plein op 14 februari de MVO awards: een waardering voor ondernemers die zich sterk maken voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap. In het bijzonder hebben zij aandacht voor hun medewerkers. Jacco Eltingh is voor deze avond de voorzitter.

Programma
Vanaf 19.00 uur staan de deuren van Het Koelhuis in Zutphen open. Om 19.30 uur start het officiële programma. Jacco Eltingh reikt samen met Henk Hölscher, directeur Inntel Hotels Zutphen, winnaar Zutphen Scoort 2015/2016 én sociaal bevlogen ondernemer, de MVO awards uit aan de winnaars. Jacco Eltingh weet als dubbelaar als geen ander hoe belangrijk teamwork en samenspel is. Uiteraard ontbreken zijn tips niet om samen een topprestatie neer te zetten en de kracht van sociaal ondernemen te benutten. Aansluitend is er een mooie netwerkborrel met muzikale omlijsting door de Zutphense band Rockin' Rose.

Finalisten
De vakjury heeft uit ruim 70 nominaties zes finalisten geselecteerd. De vakjury heeft een top 3 per regio op basis van een puntensysteem met toelichting gekozen. De ondernemers Burton Car Company, Ferrocal en GroenWerkXL vertegenwoordigen Zutphen-Brummen-Voorst.

Voor de regio Lochem-Bronckhorst maken Inhetgroen, Kasper Vrielink Dakwerk en WEWI zich sterk in de finale. Per regio strijden drie finalisten om de MVO award en dinsdag 14 februari is de ontknoping.

Van de finalisten zijn nominatievideo's gemaakt waarop het publiek tot 1 februari heeft kunnen stemmen. De publieksstemmen tellen voor veertig procent en worden meegenomen in het eindoordeel door de vakjury. Na een zorgvuldige beoordeling door de vakjury op basis van de video, pitch en vragen van de juryleden aan de finalisten worden de winnaars voor beide regio's bepaald.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant