Aanmeldingstermijn Sponsoractie Kringloopwinkel 'De Werf' geopend

Algemeen

VORDEN - Het bestuur van stichting Veilingcommissie Vorden wil een groot deel van de gelden die zij het afgelopen jaar heeft ontvangen uit de verkoop van goederen door haar kringloopwinkel "De Werf" ten goede laten komen aan de Vordense gemeenschap.

Dat is de reden dat ook dit jaar een substantiële financiële bijdrage zal worden gegeven aan maatschappelijke of culturele organisaties die een sterke binding hebben met de voormalige gemeente Vorden.

Particulieren, sportverenigingen en buurtverenigingen komen ook in aanmerking voor een sponsorbijdrage, maar het aangevraagde sponsorgeld moet dan wel gebruikt worden voor specifieke acties die ten doel hebben de (Vordense) gemeenschap een positieve impuls te geven. Verleden jaar heeft de veilingcommissie ruim 29.000 euro aan financiële ondersteuning gegeven. Of dat bedrag dit jaar overtroffen zal worden hangt af van de aanvragen die worden gedaan.

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld een sponsorbijdrage aan te vragen bij stichting Veilingcommissie Vorden. De spelregels voor deze sponsorverzoeken worden vermeld op de website.


www.veilingcommissie.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant