Afbeelding

Potgrond, tuinaarde en koemest thuis afgeleverd

Algemeen

VORDEN - In het afgelopen weekend hebben de scouts de groene bestelformulieren van de Scouting-Welkoop Potgrondactie verspreid in de bebouwde kommen van Vorden en Wichmond.

Het resultaat van deze actie vormt een belangrijke financiële ondersteuning voor de groepskas van Scouting. In de afgelopen jaren heeft de groep de inkomsten van de actie onder meer gebruikt voor de bouw van de groepshuizen van de vereniging. Voor afwerking en onderhoud van de accommodaties is geld nodig. Graag willen de scouts dat zelf via een actie bij elkaar verdienen. Door middel van uw bestelling helpt u de jeugd van Scouting Vorden bij de instandhouding van hun clubhuis en zij helpen u. Voor u geen gesjouw met zware zakken potgrond, tuinaarde of koemest want uw bestelling wordt thuis afgeleverd.

Zaterdag 4 maart zullen de scouts tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij u aanbellen om de ingevulde formulieren op te halen. Als u niet thuis bent, kunt u het formulier via buren of kennissen laten afgeven. Mocht dat niet lukken, dan kunt u het formulier inleveren bij één van de adressen die op het formulier vermeld staan of bij de kassa van de Welkoop te Vorden. Zaterdag 11 maart wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd. Geen formulier? Bestelformulieren zijn verkrijgbaar bij Welkoop Vorden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant