De nieuwe range van Dacia bij tweede 'Herwers op locatie'

Algemeen

WINTERSWIJK - Herwers Dacia organiseert op 2 april voor het tweede jaar op rij op de parkeerplaats van restaurant De Schoppe in Winterwijk een leuke 'Meet and Drive'. Waar afgelopen jaar de introductie van de Dacia automaat centraal stond, zal dit jaar de focus op de nieuwe modellen range van Dacia. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 13.00 uur, voor de kinderen is volop speelmogelijkheid aanwezig, inclusief een groot springkussen.

Dacia heeft het design van zijn belangrijkste modellen vernieuwd: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway. Sommige items zijn ook doorgevoerd op de Dokker, de Dokker Van en de Lodgy, zodat het gehele gamma hetzelfde familiegezicht heeft zoals ontworpen door Laurens van den Acker, de Nederlandse auto Designer.

Dacia biedt voor de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway een uitgebreid motorengamma, diverse transmissies en nieuwe uitrustingsopties. Deze modellen zijn in Nederland leverbaar vanaf heden. Tegelijkertijd levert Dacia de Duster voor het eerst met een EDC-transmissie met dubbele koppeling voor nog meer rijplezier.

Meet and Drive
Na een lekkere bak koffie, kunt u een stukje rijden in de Achterhoek en zelf dit nieuwe rijden ervaren. Alle modellen, waaronder bijvoorbeeld de Sandero, Sandero Stepway en Logan MC zullen aanwezig zijn. Natuurlijk zullen diverse varianten Automaat ook weer aanwezig zijn.

Dus kom 2 april naar restaurant de Schoppe, gelegen aan Meenkmolenweg 23 in Winterswijk. De koffie staat klaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant