Van alles te zien en beleven tijdens de Medler Lente Fair. Foto: Liesbeth Spaansen
Van alles te zien en beleven tijdens de Medler Lente Fair. Foto: Liesbeth Spaansen

Dag vol ontmoetingen tijdens de Medler Lente Fair

Algemeen

VORDEN/MEDLER – De dag begon wat frisjes, maar toch kwamen de bezoekers van de jaarlijkse Lente Fair trouw naar het terrein van Elweco-Medo aan de Onsteinseweg in Medler. Alweer de zesde editie die zondag 26 maart georganiseerd werd door de plaatselijke Oranjecommissie.

De vele kramen waren fraai ingericht en stonden buiten, maar ook in de verschillende schuren. Een gevarieerd aanbod aan (streek)producten en diensten, geboden door ondernemers, verenigingen en mensen die van huisvlijt een hobby hebben gemaakt. Ook konden liefhebbers hun verzameling uitbreiden door te snuffelen op de kramen met tweedehands (antieke) spullen en boeken.

De kinderen vermaakten zich eveneens opperbest, want naast kippen, konijnen en marmotten binnen, waren er schapen en lammetjes buiten. Het springkussen werd drukbezocht door de jongere kinderen terwijl de stoere jongens bij de oude tractoren op het terrein te vinden waren. Daar mochten ze best even op zitten en meerijden. Voorzitter André Knoef van de Stichting Oranjefeest Medlertol is tevreden. "Het zonnetje schijnt en er zijn veel mensen op de been." Het was een dag vol gezelligheid en met een hapje en een drankje elkaar ontmoeten en bijpraten.


www.medlerlentefair.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant