Diepenheim kreeg geen grip op de wedstrijd tegen Ratti

Algemeen

KRANENBURG - Met de uitslag van de uitwedstrijd tegen Diepenheim in geheugen wisten de Ratti dames dat ze volle bak moesten geven. Er werd toen namelijk in Diepenheim 2-2 gespeeld. Afgelopen zondag gaven de Ratti dames meteen na het fluitsignaal vol druk na voren.

In de 9de minuut wist Kim Heuvelink al te scoren. Een paar minuten later had Marieke Tuinman ook een grote kans maar schoot de bal in de handen van de keepster. Diepenheim begon meer in hun spel te komen en kwamen langzaam opzetten. In de 22ste minuut schoot Diepenheim de 1-1 erin door middel van een afstandsschot. Maar de Ratti dames werden hier niet zenuwachtig van, in de 30ste minuut zette Kim Heuvelink een corner voor die Anna de Jonge vervolgens op een mooie wijze intikte. Vijf minuten later was het weer raak, Laura Verstege gaf een mooie steekpass op Els Berenpas, zij plaatste bal in de hoek, 3-1. Net voor rust wist Kim Heuvelink nog te scoren door wederom een assist van Laura Verstege, 4-1.

Na de rust gingen de dames van Ratti verder waarmee ze gestopt waren. Diepenheim kreeg geen grip op de wedstrijd. In de 53ste minuut wist Els berenpas de 5-1 te maken. Een voorzet beland direct in de verre hoek. Een paar minuten later had ook Rowena Peters een grote kans maar de bal belandde net naast. Maar een minuut later wist Jessica ten Elshof wel te scoren door weer een steekpass van Laura Verstege, 6-1.

In de 60ste minuut schoot Els Berenpas op het goal deze komt uit de rebound bij Esther Menkveld terecht en Esther schoot de bal vervolgens hard in het net, 7-1. Het laatste doelpunt is voor Esther Tuinman, zij kreeg een diepe pass van Els Berenpas waardoor Esther één op één op de keepster kwam te staan maar deze hard in de hoek schoot. Eindstand 8-1. Door deze winst behouden de Ratti dames positie 2 in de competitie. Volgende week een uitwedstrijd in Winsterswijk.