De Wogt 2 won het stratenvolleybaltoernooi 2017. Foto: PR
De Wogt 2 won het stratenvolleybaltoernooi 2017. Foto: PR

Winnaar Stratenvolleybaltoernooi Vierakker-Wichmond is De Wogt 2

Algemeen

VIERAKKER/WICHMOND - Vrijdag 24 maart was het dan zo ver. Na een intensieve avond waarin de voorrondes werden gespeeld door twaalf teams, mochten acht stratenteams door naar de finaleavond. Tijdens deze avond werd er gestreden voor de felbegeerde winnaarstrofee. De strijd ging er ook dit jaar hevig aan toe.

Tijdens de finaleavond werd er gespeeld in twee poules van vier teams. Na een aantal zeer spannende en sportief gespeelde wedstrijden, waren het de teams De Wogt 2 en de Lankhorsterstraat die uiteindelijk tegenover elkaar in de finale stonden.

Uiteindelijk trok De Wogt 2 aan het langste eind en wint de eeuwige roem van dit toernooi. Delden en De Wogt 1 streden om de derde en vierde plek. Hier behaalde Delden de meeste punten in de sets en kon zich kronen tot de nummer 3 van dit jaar.

In de kantine werden de winnaars gehuldigd en kregen ze de wisselbeker uitgereikt. De winnaars konden zich bovendien tegoed doen aan een heerlijke taart, aangeboden door Bakker Besselink. De nummers 2 en 3 ontvingen een tegoedbon voor een heerlijke teamschaal met borrelgarnituur. Tevens werd Maaike Derksen in het zonnetje gezet met een bloemetje. Na jarenlange inzet draagt ze het stokje over aan Maaike Eskes.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Zonder de hulp van de scheidsrechters, mensen van de zaal de Lankhorst en de diverse kantineploegen was dit niet mogelijk geweest. Vanuit de organisatie heel veel dank voor jullie inzet.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant