Foto: PR
Foto: PR

Jebbink Beach krijgt vanwege succes vervolg op 7 en 8 juli 2018

Algemeen

VORDEN - Nadat alle voorbereidingen klaar waren, kon op 8 en 9 juli de eerste editie van Jebbink Beach plaatsvinden. De velden lagen er strak bij en alle luchtbedden, opblaasstoelen en strandballen waren opgepompt.

Op zaterdagmiddag werd er gestart met het jeugdtoernooi en het recreatieve toernooi. Bij de jeugd werd er leuk gevolleybald en de reacties van de deelnemers waren positief. Er werd lekker gespeeld op de muziek van DJ Party Paradise. Uiteindelijk ging in het jeugdtoernooi Groot Jebbink United er met de titel vandoor. Ongeveer tegelijk met het jeugdtoernooi werd het recreatieve toernooi gestart wat uiteindelijk gewonnen werd door het gezellige familieteam Heren Scheidsrechters einde wedstrijd.

Nadat het recreatieve toernooi was beëindigd, was het de beurt aan de competitieve teams. Na ongeveer 3 uur gestreden te hebben bleek in de damescompetitie team Minous te sterk. Bij de heren waren de talentvolle jongens uit Eefde van de Groene Knuppels onverslaanbaar.

Na de intensieve volleybaldag was het aan de band Short Notice om er een geweldig feest van te maken. Omstreeks 21.00 uur konden zij van start gaan met hun optreden. Er kwam rond 00.15 uur een einde aan het feest en er kon teruggekeken worden op een prachtige eerste beachvolleybaldag.

Op de zondag werd er alleen competitief gestreden, wederom op de muziek van Party Paradise. De teams stonden om 14:15 klaar voor de eerste wedstrijd en de laatste wedstrijden eindigden om 18:20. Tussendoor konden de teams genieten van een lekker hapje en drankje. Bij de herencompetitie gingen de mannen van Sugar on Fire uit Nijmegen er met de titel vandoor en bij de dames won het team Hé Dave de titel.

Door het succes van de eerste editie is besloten het toernooi volgend jaar wederom te organiseren. Volgend jaar zal Jebbink Beach plaatsvinden op 7 en 8 juli 2018.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant