Singer Songwriter Marise den Bakker treedt op in Theater onder de Molen. Foto: PR
Singer Songwriter Marise den Bakker treedt op in Theater onder de Molen. Foto: PR

Lokaal jong talent en doorgewinterde muzikanten

Algemeen

Zomercarrousel-avond in Theater Onder de Molen

VORDEN - In Theater Onder de Molen komen woensdagavond 26 juli het jonge talent Marise den Bakker uit Vierakker en de akoestische band Nodox met 'jonge', maar doorgewinterde muzikanten op het podium.

De vijftienjarige Singer Songwriter Marise den Bakker wist al vroeg dat muziek maken het belangrijkste ding gaat worden in haar leven. Al op jonge leeftijd is ze begonnen met het volgen van zang-, gitaar- en pianolessen. Marise vindt haar passie in het schrijven van liedjes die bij luisteraars binnen komen en de juiste snaar raken. Marise heeft inmiddels een twaalftal liedjes geschreven die ze stuk voor stuk heeft opgenomen in haar eigen studio. Haar doel is de komende tijd vier van deze liedjes uit te brengen op een verkort album (EP). Marise zal deze avond een aantal van haar mooiste en ontroerende luisterliedjes en covers ten gehore brengen en wordt bij enkele nummers ook op de piano begeleid door de zestienjarige Jeshja van Noort.

De akoestische band Nodox is een 'jonge' band met doorgewinterde muzikanten. Na een aantal jaren van 'we moeten eens samen wat gaan doen' is het er in 2013 van gekomen. Lekker rustig akoestisch thuis samen muziek maken. Er was meteen een klik en al gauw klonk het zo lekker dat ze vonden dat het de moeite waard was om anderen er ook van te laten genieten. Het eerste optreden smaakte naar meer en al gauw werden ze regelmatig gevraagd voor feestjes, festivals en muziekavondjes. De band speelt vooral covers uit de 60er en 70er jaren. Een beetje blues, wat country, folk en een vleugje jazz. Het maakt ze niet uit als ze het maar een beetje naar hun hand kunnen zetten. Het plezier dat ze in het spelen ervaren slaat dan al snel over op het publiek. Dansen en meezingen mag.

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint woensdagavond 26 juli om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Kaarten kunnen via de website worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Op de website staat tevens het volledige najaarsprogramma van het theater.


www.theateronderdemolen.nl

De band Nodox treedt op in Theater onder de Molen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant