Vetnippel Vol Gas 2015. Foto: Achterhoekfoto.nl/Albert Schreuder
Vetnippel Vol Gas 2015. Foto: Achterhoekfoto.nl/Albert Schreuder

Vetnippel Vol Gas met vertrouwde ingrediënten cross en rock

Algemeen

KRANENBURG - Met de Vordense Kermis achter de rug is het weer bijna tijd voor Vetnippel Vol Gas, het dorpsfeest met de vertrouwde ingrediënten cross en rock op de feestweide aan de Kranenburg. Dit jaar worden de gashendels op het crossterrein aan de Eikenlaan op zaterdagmiddag 12 augustus opengedraaid en staan de Achterhoekse bands Guts en Verdwaald 's avonds op de planken.

Ieder jaar is de cross 's middags een groter evenement geworden. Ook dit jaar is de feestweide vanaf de middag vol gezelligheid en zijn voor de kleintjes een aantal attracties geregeld. Om 14.00 uur gaat het crossterrein open voor publiek en starten de crossers met hun training. De entree is 's middags gratis voor iedereen. Voor meer informatie over de cross en voor aanmeldingen kunnen belangstellenden terecht op de website van de Vordense motorclub VAMC.

's Avonds gaan alle muzikale remmen los met bands op het podium in de grote tent en op het buitenterrein, dat open is vanaf 20.00 uur. Aan het begin van de avond staan de heren van de lokaal bekende band Verdwaald op het podium, onder aanvoering van Frank Leferink die al tientallen jaren met zijn muzikale vrienden de Achterhoek vermaakt met rock uit de jaren 60, 70, 80 en 90 van onder andere Neil Young, Status Quo en Golden Earring.

Verdwaald wordt afgewisseld met de Borculose band Guts, bestaande uit vier jonge gedreven muzikanten met één passie: classic rock! Hoewel de muziek (veel) ouder is dan de bandleden, is hun passie voor oude klassiekers terug te horen in de kwaliteit van de muziek. Naast classic rock brengt Guts ook een aantal klassieke feestnummers.


www.vamc.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant