Gezellige en lekker eten in de buitenlucht. Dat is Gaon Etten in de Achterhoek. Foto: Alice Rouwhorst
Gezellige en lekker eten in de buitenlucht. Dat is Gaon Etten in de Achterhoek. Foto: Alice Rouwhorst

Gaon etten zoekt het hoger op

Algemeen

LOCHEM – De karavaan van het pop-up restaurant Gaon trekt verder door de Achterhoek en strijkt de eerste dag van de maand september neer in Lochem. De tafels worden gedekt boven op de Kale berg.

'In the Dutch Mountains' zongen The Nits. Zullen ze daar deze bergen mee bedoeld hebben? De 46,5 meter hoge 'bergtop', ook wel Kalenberg genoemd, ligt naast zijn grote broer de Lochemse berg van 49,2 meter. Bij helder weer is het zicht vanaf hier oneindig ver, wel tot in Duitsland toe. Op deze bijzondere plek worden de lange tafels neergezet en gedekt met het witte linnen en de geblokte servetten om vele eetgasten te mogen verwelkomen. Het diner wordt verzorgd door de uitstekende keuken van Landgoedhotel Woodbrooke, die regionale streekproducten zal verwerken in de verschillende gerechten. En zoals altijd staan ook de Achterhoekse wijnen en bieren op tafel. Tussen de gangen door verzorgt VPS Kek een bijzonder optreden in de nabijgelegen Woodbrooke boskapel.

Een avond Gaon Etten is een beleving. Reserveer een plek en geniet van de gezellige sfeer op hoogte. Gaon garandeert een gezellige, verrassende avond uit met lekker eten en vermaak. Na afloop krijgt de gast een 'foodie' bag oftewel 'metnemtoete' mee. Ontvangst op vrijdag 1 september is tussen 18.30 - 19.00 uur, aanvang diner 19.15 uur. Voor meer informatie en het maken van een reservering raadpleeg de website. De medewerkers van Gaon heten hun gasten van harte welkom.


www.gaon.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant