De zonnebloemauto is te huur voor rolstoelgebruikers. Foto: PR
De zonnebloemauto is te huur voor rolstoelgebruikers. Foto: PR

De zonnebloemauto in de buurt

Algemeen

BRONCKHORST – Hoe kan iemand met een rolstoel op familiebezoek, naar een feestje of winkelen? Het is erg fijn om met een 'eigen' auto te gaan. Met een zonnebloemauto is dit mogelijk. Sinds juni van dit jaar is zo'n auto te huur in Doetinchem. Deze is beschikbaar voor de hele Achterhoek. Huren is mogelijk tegen een gereduceerde prijs omdat De Zonnebloem een deel van de kosten voor haar rekening neemt.

De comfortabele rolstoelauto is exclusief te huur voor mensen die gebruik moeten maken van een rolstoel of scootmobiel en deze willen meenemen in de auto. De bediening van de zonnebloemauto zelf is niet aangepast. Naast de rolstoelgebruiker en de bestuurder is nog plaats voor één of twee andere personen, om gezellig met elkaar op pad te kunnen gaan.

Lidmaatschap van De Zonnebloem activiteiten is niet nodig. De Zonnebloemauto in Doetinchem staat gestald bij de Rabobank aan de Ambachtsstraat (vlak bij het treinstation). Voor de voorwaarden, kosten van het huren en reserveren van de zonnebloemauto wordt verwezen naar de Zonnebloem, of met een plaatselijke Zonnebloem-afdeling.


De Zonnebloem (076) 5646464

dienstencentrum@zonnebloem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant