Leefstijlcafé Vorden over gezonde voeding

Algemeen

VORDEN - In het voorjaar was een eerste bijeenkomst van het Leefstijlcafé Vorden, nu de tweede. Het Leefstijlcafé Vorden wil graag bij inwoners van Vorden op een prettige wijze een gezonde leefstijl onder de aandacht brengen en het mogelijk maken erover in gesprek te gaan met elkaar.

Een gezonde leefstijl gaat over voeding, bewegen en ontspanning en de combinatie van deze 3. Het grijpt op elkaar in en heeft invloed op de levensverwachting, het beleven van gezondheid en de gezonde levensjaren. Deze tweede sessie van het Leefstijlcafé gaat over gezonde voeding. Wat zijn de mogelijkheden om te kiezen voor gezonde voeding, waarop kun je letten? In het dagelijkse leven maar bijvoorbeeld ook als sporter. Ook is er aandacht voor het beïnvloeden van ons koopgedrag als consument door de aanbieders van voeding en de systemen die daaraan ten grondslag liggen. Dit allemaal komt aan bod bij het Leefstijlcafé.

Er zijn vier Vordense gasten die allemaal vanuit hun professie ervaring hebben met voeding, Trudy Tolkamp, diëtiste en houd al jarenlang een praktijk in Vorden, Wilbert Grotenhuys, filiaalhouder van de Albert Heijn, Jan Weijsenfeld biologisch dynamisch landbouwer en Harry Nijhoff, osteopaat en ervaringsdeskundig in de sport.

Onder leiding van gastvrouw Ingrid van der Linden, leefstijlcoach, gaan zij in gesprek en is er gelegenheid vanuit het publiek vragen te stellen en deel te nemen. Er is muziek voor de goede sfeer en ruimte voor discussie.

De entree is vrij, een vrijwillige bijdrage is welkom. U bent van harte welkom op woensdag 27 september in de kantine van Zwembad In de Dennen aan de oude Zutphenseweg in Vorden. Er is inloop vanaf 19.00 uur en het programma is van 19.30 uur tot 21.00 uur. Meer informatie over het Leefstijlcafé Vorden is te vinden op de Facebookpagina en voor vragen kunt u terecht op mailadres.


leefstijlcafe@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant