Foto: Achterhoekfoto.nl.
Foto: Achterhoekfoto.nl. Foto: Jan Hendriksen

Najaarstocht door natuurgebied van Het Grote Veld

Algemeen

VORDEN – De Vordense Rijwiel- en Tour Club (VRTC) de 8 Kastelenrijders houdt zondag 24 september de eerste veldrit van het seizoen 2017-2018. Het is de Najaarstocht door het natuurgebied van Het Grote Veld, Wientjesvoort, Kranenburg en Medler en weer terug door het Grote Veld. Er kan tussen 8.30 en 10.00 uur gestart worden bij Squash Centrum Vorden aan de Overweg 18 in Vorden.

Men kan kiezen het drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Zowel de kortere als de langere afstand hebben op camping 't Grote Veld aan de Vordensebinnenweg een pauzeplek waar leden van de VRTC de 8 Kastelenrijders voor de nodige verzorging zorg dragen.

Voor deelnemers aan de zestig kilometer is een extra zogenaamde 'doorrijpauze' in de route opgenomen. Daarna kunnen de deelnemers via zandpaden, maar ook verharde wegen hun tocht verder vervolgen richting de start. Bij slecht weer is het mogelijk de fiets af te spuiten.

Indien noodzakelijk is er EHBO en een materiaalpost aanwezig. Er is uiteraard weer veel aandacht aan de route besteedt. De organisatie hoopt weer veel enthousiaste deelnemers voor deze Najaarstocht te mogen begroeten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant