Hennie Reindsen kon om gezondheidsredenen niet aanwezig zijn, dus nam zijn vrouw Annie de bloemen in ontvangst uit handen van Wim Ruiterkamp. Foto: PR
Hennie Reindsen kon om gezondheidsredenen niet aanwezig zijn, dus nam zijn vrouw Annie de bloemen in ontvangst uit handen van Wim Ruiterkamp. Foto: PR

Oud Vorden draagt mede-oprichter Hennie Reindsen voor als erelid

Algemeen

VORDEN - Op grond van zijn vele verdiensten voor de Oudheidkundige Vereniging Oud Vorden heeft het bestuur besloten Hennie Reindsen voor te dragen als erelid van de vereniging. De benoeming zal conform de Statuten plaatsvinden tijdens de Jaarvergadering op 28 maart 2018. Voorzitter Wim Ruiterkamp deelde dit op de openingsavond van het winterseizoen 2017-2018 in de Herberg aan de leden mee die het voorstel met luid applaus ondersteunden.

Hennie Reindsen is één van de mede-oprichters van Oud Vorden, zijn naam komt al voor op de oprichtingsakte. Hij heeft tot maart 2007 deel uitgemaakt van het bestuur van Oud Vorden, vanaf maart 2002 als voorzitter, toen hij de taak van zijn illustere voorganger Henk Wullink overnam. Hij was de mede-samensteller van het boek "Bedrijvigheid in Vorden in de 20e eeuw" en maakte van december 2004 tot maart van dit jaar deel uit van de redactie van de Kronyck.

Helaas kon Hennie Reindsen om gezondheidsredenen niet aanwezig zijn. Daarom overhandigde Wim Ruiterkamp de bloemen aan Hennie's echtgenote Annie Reindsen met de wensen voor een volledig herstel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant