Hans Boers, sponsorcommissie v.v. Vorden, krijgt in het bijzijn van een tiental jeugdleiders symbolisch een jack overhandigd van Jan Groot Jebbink. Foto: PR
Hans Boers, sponsorcommissie v.v. Vorden, krijgt in het bijzijn van een tiental jeugdleiders symbolisch een jack overhandigd van Jan Groot Jebbink. Foto: PR

Nieuwe coachjacks voor jeugdafdeling

Algemeen

VORDEN - Autobedrijf Groot Jebbink is al vele jaren als sponsor van v.v. Vorden en op diverse manieren verbonden aan de vereniging. Van een reclamebord langs het hoofdveld, tot shirtsponsor en een van de hoofdsponsoren van het Wim Kuijpertoernooi (1996-2015). Dit keer kwamen directeur Jan Groot Jebbink en de sponsorcommissie op het idee om de jeugdleiders/coaches bij de gehele jeugdafdeling te voorzien van jacks met opdruk. De voetbalvereniging Vorden is zeer content met deze geste van Autobedrijf Groot Jebbink, waarmee de vereniging een uniforme uitstraling bij alle 27 jeugdteams en 65 jeugdtrainers en -coaches heeft gekregen.

Vorden 1 ook tegen Germania onderuit
Het 1e elftal van v.v. Vorden heeft afgelopen zondag in Groesbeek voor de derde achtereenvolgende keer verloren in de tweede klas. Na SPERO en Voorwaarts Twello was nu Germania uit Groesbeek de ploeg waar het onderspit tegen gedolven moest worden. Vorden 1 speelde een prima eerste helft, waar het met een poging van Ate Barendsen tegen de lat nog het dichtste bij de openingstreffer was. Ook na de rust bij een 0-0 tussenstand was het Vorden dat het houtwerk raakte door een vrije trap van Daan Horstman, maar daarna was het Germania wat de klok sloeg.

Tussen de 50ste en 75ste minuut werd Vorden 1 overlopen door de toenmalige grootmacht uit het grensdorp onder Nijmegen en kreeg het twee doelpunten en een penalty tegen. Nadat Robin Verstege de inzet vanaf elf meter stopte, persten de geel-zwarten er toch nog een slotoffensief uit. In de 89ste minuut resulteerde dit in de aansluitingstreffer van Koen Oosterhuis, maar de tijd was daarna te kort om nog eventueel een punt te pakken in Groesbeek.

Volgende wedstrijden
De ploeg van trainer Michel Feukkink speelt dinsdagavond 10 oktober thuis tegen Groessen voor de Achterhoek Cup en speelt komende zondag thuis tegen WAVV in de vierde speelronde van de tweede klas.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant