De bandleden zijn in staat om een enorme dosis energie over te brengen. Foto: PR
De bandleden zijn in staat om een enorme dosis energie over te brengen. Foto: PR

Genieten van pop en rock 'n roll met S.H.U.R.T. in het Kulturhus

Algemeen

VORDEN - Voor een avond echte rock 'n roll staat zaterdagavond 21 oktober de rock-pop coverband S.H.U.R.T. voor de tweede keer op het podium in het Vordense Kulturhus. Naast bekende klassiekers van hun rockhelden, werpt de band zich op als vertaler van popnummers, echter overgoten keiharde gitaar- en drumsolo's.

Denk hierbij aan nummers van Adèle, Cindy Lauper, Pink Floyd, Donna Summer, Chris Isaac, Dusty Springfield of Armin van Buren. De band komt met een verrassend en veelzijdig repertoire, waarbij alles uit de kast wordt gehaald. De bandleden hebben in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan en zijn hierdoor in staat om een enorme dosis energie over te brengen. Ook kan men tijdens het optreden de nodige special effects verwachten. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten, want die is er niet.

Boh Foi Toch
Mocht je na deze avond de smaak te pakken hebben, kom dan zaterdagavond 28 oktober genieten van Boh Foi Toch op het podium. Zingend in het Achterhoeks dialect voelt ieder optreden van deze band als thuiskomen. Wie kent ze niet 'Beernd van Kuperi-j', "Vrouw Begeerdink" of "Klits klats klee", en dat alles met het op zwepende accordeonspel van Hans Keuper. Kaarten voor dit optreden, a 10 euro, zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Vorden of het Kulturhus Vorden beiden aan de Raadhuisstraat.


www.kulturhusvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant