Leo Bleumink, Joan Huitink en Bart Overbeek werden gehuldigd voor hun 60-jarig lidmaatschap. Foto: PR
Leo Bleumink, Joan Huitink en Bart Overbeek werden gehuldigd voor hun 60-jarig lidmaatschap. Foto: PR

Ratti viert jubilarissen maar neemt afscheid van de voorzitter

Algemeen

KRANENBURG - Afgelopen 9 oktober vond de algemene ledenvergadering van S.V. Ratti plaats. Het bestuur blikte terug op een veel bewogen seizoen, waarin de vereniging helaas afscheid moest nemen van 1 seniorenteam, maar daarentegen wel een mooie samenwerking kon starten met V.V. Vorden voor een JO19 en JO17 team. Naast de algemene en financiële terugblik op afgelopen seizoen werd het aankomend seizoen besproken, werd afscheid genomen van de voorzitter en werden een aantal jubilarissen gehuldigd.

Ratti is en blijft een mooie gezonde vereniging welke mede door de inzet van vele vrijwilligers mogelijk word gemaakt. Echter loopt dat aantal vrijwilligers wel terug.
Gelukkig heeft men in Jasper Klunder een bestuurslid technische zaken gevonden.

Verder werd na tien jaar voorzitterschap afscheid genomen van Bert Tuinman. Bert heeft zich jarenlang met plezier en vol overtuiging ingezet voor de vereniging. De vereniging is hem hier dankbaar voor. Het bestuur is er nog niet in geslaagd een nieuwe voorzitter te vinden, welke zich net als Bert vol overtuiging in zal zetten voor de vereniging. Daarom doet men bij deze een oproep aan een ieder die graag de uitdaging aan wil gaan om, samen met de overige bestuursleden, vrijwilligers en leden, S.V. Ratti een sportieve toekomst te bieden.

Tot slot werden de nieuwe jubilarissen gehuldigd. Zo hebben Leo Bleumink, Joan Huitink en Bart Overbeek een gouden speld en een bos bloemen in ontvangst mogen nemen voor een 60-jarig lidmaatschap. Daarnaast waren er ook drie 50-jarige jubilarissen, namelijk Henk Kappert, Theo Polman en Frans Lebbink (helaas verhinderd). Verder werd Richard ten Pas gehuldigd met zijn 40-jarig lidmaatschap.

Henk Kappert, Theo Polman en Frans Lebbink (niet op de foto) werden gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap. Foto: PR
Richard ten Pas werd gehuldigd met zijn 40-jarig lidmaatschap. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant