Boh Foi Toch. Foto: PR
Boh Foi Toch. Foto: PR

Boh Foi Toch komt naar Vorden

Algemeen

VORDEN - De Achterhoekse band Boh Foi Toch staat er om bekend dat elk optreden een gezellig boel wordt. Zaterdagavond 28 oktober staan ze op het podium van het Vordense Kulturhus om daar een feestje te komen bouwen.

De goede sfeer ontstaat al direct als Hans Keuper de eerste tonen uit zijn 'monika' laat klinken. De aanstekelijke muziek die de band speelt is een mix van cajun, zydeco en Tex-Mex, met daarbij de herkenbare teksten in liedjes als, 'Vrouw Begeerdink', 'Beernd Van Kuperi-j' en 'Deerntjen van de modesjo'. En dat alles in het Achterhoeks.

De band speelt al ruim vijfentwintig jaar voor jong en oud. De jongeren staan vooraan en brullen nummers luidkeels mee, de wat oudere fan zorgt ervoor dat hij wat uit de decibellengevarenzone staat en geniet met een gezellig drankje. Op het podium gaat Boh Foi Toch er voor honderd procent voor: Kemper knettert, Mali shuffelt, Te Molder dreunt en Keuper trekt en duwt zich te barsten. De geheel eigen manier van presenteren van Hans Keuper maakt dat elk optreden van deze vier Achterhoekers een bijzondere gebeurtenis wordt.

Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij Bruna Vorden of bij het Kulturhus. Bestellen kan per email.


info@dorpscentrumvorden.nl

www.kulturhusvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant