Even allemaal op de foto in de pauze van de gezamenlijke repetitie. Foto: PR.
Even allemaal op de foto in de pauze van de gezamenlijke repetitie. Foto: PR.  Foto: Jan Hendriksen

Een hartverwarmend en sfeervol muzikaal gebeuren

Algemeen

VORDEN – Een unieke samenstelling: Het Koperensemble van Harmonie Vorden, de Vordense zangeressen Rita en Wendy en het veertig leden tellende Zutphense popkoor Zutfun repeteren namelijk al enkele maanden voor een unieke muzikale avond om langzaam in Kerstsfeer te komen. De muzikale avond onder het motto 'Op weg naar Kerst' vindt zaterdag 9 december in het kloppende hart van Vorden plaats: Het Kulturhus.

De verschillende muzikale disciplines 'Op Weg naar Kerst' repeteerden afgelopen maandagavond voor de tweede keer. En dan ook gelijk voor de laatste keer. Wel komt er nog een spannende generale repetitie. Het werd een intensieve repetitie. Er was in de pauze nauwelijks tijd voor een foto en koffie. Het enthousiasme van alle leden is echt zeer groot. Er is door de drie partijen een muzikaal programma met kerst en popnummers samengesteld, die best uniek mag worden genoemd. De drie muzikale disciplines liggen ver uit elkaar, maar tijdens de repetitie bleek het merendeel van de nummers al lekker te lopen.

Voorverkoop
Toegangskaarten voor 'Op weg naar Kerst' zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Kulturhus en de Bruna in Vorden. Kaarten kosten tien euro voor volwassenen en kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Aan de zaal kosten de kaarten op 9 december 12,50 euro. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant