Zwembad In de Dennen heeft meer vrijwilligers nodig

Algemeen

VORDEN - Het bestuur van Stichting zwem- en recreatie bad in de Dennen staat nog steeds voor de grote uitdaging om het zwembad toekomstbestendig te maken en te houden. In het visieplan opgesteld in 2016 werd duidelijk dat vrijwilligers hierin een belangrijke rol spelen. Niet alleen bestaat het bestuur uit vrijwilligers maar zijn vrijwilligers onmisbaar bij de voorbereiding op het seizoen én om het zwembad te kunnen openen in het seizoen.

Het bestuur bestaat momenteel uit zes vrijwilligers: Marion van Beelen (voorzitter), Meike Heijenk (secretaris), Marco Valster (penningmeester), Rienk Legtenberg, Diana Willemsen en Sabine Wilgenhof (bestuursleden). De belangrijke bestuursfunctie PR en Communicatie is helaas nog steeds vacant, wie de communicatie en PR van het zwembad een boost wil geven, is welkom!

Op dit moment heeft In de Dennen meer vrijwilligers nodig om het zwembad tijdens de normale en extra uren te kunnen openen. Met name in het voorseizoen. Iedereen die tijd heeft en het zwembad een warm hart toedraagt kan contact opnemen om zich aan te melden als vrijwilligers. Er worden vooral mensen gezocht voor toezicht (opleiding gaat via het zwembad), receptie/horeca en schoonmaak. Voor receptie/horeca en schoonmaak kan dit ook voor een gedeelte van het seizoen of als extra kracht bij mooi weer.

Opstartdag NL Doet
Wie niet in staat is om vrijwilligerswerk op reguliere basis te doen, kan ook een enkele keer of bij bijzondere activiteiten helpen. Zo kan het zwembad op zaterdag 10 maart hulp gebruiken bij het weer tip top in orde maken van het zwembad voor het nieuwe seizoen. Op die dag wordt deelgenomen aan de landelijke vrijwilligers dag NLdoet. Iedereen is van harte welkom om te komen helpen op het zwembad.

Voor wie deze dag niet kan, maar wel iets voor het zwembad wil betekenen, kan contact opnemen. Want ook in de opstart naar het nieuwe seizoen zijn extra handen meer dan welkom. Zowel praktisch als administratief.
Aanmelden voor NLdoet kan via de website of e-mail. Aanmelden als vrijwilliger kan ook per mail.


www.nldoet.nl/klus/28617

info@zwembad-indedennen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant