Staand v.l.n.r.: Jan Takken, Alfred Zweers, Peter van Dijk, Sylvia Breukink, Ronald Postema. Voorgrond: Marja Koert en Judith Weustenenk. Foto: PR
Staand v.l.n.r.: Jan Takken, Alfred Zweers, Peter van Dijk, Sylvia Breukink, Ronald Postema. Voorgrond: Marja Koert en Judith Weustenenk. Foto: PR

Leden van Bronckhorster badmintonclubs gingen strijd met elkaar aan

Algemeen

BRONCKHORST - Zondag 18 maart werd de derde editie van het 'Bronckhorst Badmintont Samen'- toernooi gehouden waarin de leden van de Bronckhorster badmintonclubs van Hengelo, Steenderen, Vorden en Zelhem met elkaar en tegen elkaar streden.

Er werd gestreden in de onderdelen heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. De koppels waren samengesteld uit leden van verschillende clubs. Dat blijkt elk jaar weer een groot succes. Iedereen vindt het leuk om leden van de andere clubs (beter) te leren kennen.
Na veel mooie en vooral spannende partijen kwamen de volgende winnaars uit de bus: Herendubbel: Hans Zweverink (Hengelo) en Ronald Postema (Zelhem), Damesdubbel: Marja Koert (Steenderen) en Judith Weustenenk (Hengelo) en Gemengd dubbel: Judith Weustenenk (Hengelo) en Jan Takken (Steenderen).
De wedstrijden voor de gemengd dubbels werden in meerdere poules gespeeld, die werden afgesloten met spannende finalewedstrijden voor de plaatsen 1 tot en met 4. Op de foto staan dan ook de nummers 2 en 3 van het onderdeel gemengd dubbel.
De organisatie mag terugkijken op een succesvol toernooi, op naar de vierde editie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant