De band Aodhan speelt Schotse en Ierse Folk muziek. Foto: PR Aodhan
De band Aodhan speelt Schotse en Ierse Folk muziek. Foto: PR Aodhan

In Schotse en Ierse sferen met Aodhan

Algemeen

VORDEN/LINDE - Schotse songs, Ierse traditionals, balads en songs afgewisseld met bekende en minder bekende tunes vormen het brede repertoire van Aodhan.

Vrijdagavond 1 juni treedt deze band op in het Theater onder de Molen. Met de gedeelde liefde voor Schotse en Ierse Folk muziek zag Aodhan in het voorjaar van 2010 het levenslicht in de Haarlemmermeer. Tonny Schwebke, trekzak en accordeon, Carla Newson, zang en bodhran en Victor Peil, zang, gitaar en mandoline kwamen elkaar toen tegen. Met Marcel Möller, whistles en Gerard Bouman, viool, mandoline en gitaar werd de band compleet. Aodhán is een Ierse jongensnaam die 'Klein Vuur' betekent, en dat is te merken aan het enthousiasme die de muzikanten tijdens hun optredens laten zien.

Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro, exclusief consumpties. Vooraf reserveren wordt dit keer geadviseerd vanwege de nu al oplopende hoeveelheid reserveringen bij het theater.


www.theateronderdemolen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant