Het winnende team van het Bronckhorst Toernooi 2017, VV Zelhem met onder andere burgemeester Marianne Besselink en scheidsrechter Bas Nijhuis. Foto: PR
Het winnende team van het Bronckhorst Toernooi 2017, VV Zelhem met onder andere burgemeester Marianne Besselink en scheidsrechter Bas Nijhuis. Foto: PR

Jubileum Editie Bronckhorst JO19 Toernooi

Algemeen

ZELHEM - De Voetbalvereniging Zelhem organiseert op zaterdag 9 juni het Bronckhorst JO19 Toernooi. De vereniging is trots om voor de tiende keer het Bronckhorst Jeugdtoernooi te organiseren. Het toernooi, dat mede mogelijk is gemaakt door diverse sponsoren, vindt plaats op sportcomplex de Pol van de VV Zelhem en start om 10.00 uur. De finalewedstrijden vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur en worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis.

Een jubileumeditie van een toernooi dat destijds gestart is om de onderlinge band te versterken tussen alle voetbalclubs in de destijds ontstane fusiegemeente Bronckhorst. Met dank aan en medewerking van alle clubs in de gemeente, burgemeester en wethouders, politieke partijen, De Graafschap en topscheidsrechters Bas Nijhuis, Jeroen Sanders, Serdar Gözübüyük en Roelof Luinge, is het toernooi gegroeid tot een prominent jeugdtoernooi. De clubs in de gemeente Bronckhorst, Zelhem, Zelos, Wolfersveen, Halle, Keijenburgse Boys, PAX, Vorden, Ratti, Socci, Basteom en HC'03, zijn vrijwel iedere editie vertegenwoordigd met een team.

Deze tiende editie betreft een JO19 toernooi met tien deelnemende JO19 teams van de clubs Zelhem, Zelos (2 teams), Halle, PAX (2 teams), Vorden, Vorden/Ratti, HC'03 en Basteom. Het programma heeft als hoofdmoot de toernooiwedstrijden om de finales en bekers, echter betreft ook de strijd om de penaltybokaal, beste speler van het toernooi en de sportiviteitsbeker. Medewerking ook deze editie door De Graafschap en van topscheidsrechter Bas Nijhuis.

Het Bronckhorst toernooi op 9 juni kent wederom de support van de politieke partijen CDA en PvdA van de gemeente Bronckhorst (bekers/prijsuitreiking) en De Graafschap onder andere voor de verkiezing beste speler van het toernooi en door medewerking van een keeper voor de strafschoppen series van elk team. De wisselbeker zal worden uitgereikt door de burgemeester van de gemeente Bronckhorst Marianne Besselink of een der wethouders.

Aan het eind van het toernooi, circa 16.15 uur is de prijsuitreiking gepland. Toegang is gratis en uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd en welkom namens de VV Zelhem om de wedstrijden te komen bekijken. Voor informatie zie ook de website.


www.vvzelhem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant