Veel sfeer, muziek en natuurlijk het paasvuur in Zieuwent. Foto: Martijn Koolmees
Veel sfeer, muziek en natuurlijk het paasvuur in Zieuwent. Foto: Martijn Koolmees

PaasPop Zieuwent: 'het leukste paasfestival van de Achterhoek'

Algemeen

ZIEUWENT - Dé start van het festivalseizoen: PaasPop Zieuwent. Het carnavalsweekend is nog maar net achte de rug of het volgende feestje staat al weer voor de deur. Eerder werd al gemeld dat het meest gevarieerde programma ooit op het programma staat voor de 40e editie van PaasPop Zieuwent.

De programmering van het jaarlijks terugkerende evenement tijdens Pasen in Zieuwent is zo goed als rond. Als headliner van dit jaar prijken Suzan en Freek bovenaan de posters van het festival. Met een gouden plaat een mega hit op zak, zijn ze inmiddels echt sterren. Op zaterdag 20 april openen ze het festival. Dit is een unieke kans voor alle fans om het duo dichtbij op te zoeken. Een andere unieke kans doet zich ook voor op de zaterdagavond. Eén van de beste Queen Tribute bands betreedt die avond ook de planken.

Voor jong & oud
Gevarieerder dan ooit is mede te danken aan de terugkomst van de kinderDOEmiddag. Maarten van Luit, Europees Kampioen Freestyle voetbal, zal de Kinderdoemiddag bezoeken om zijn skills te vertonen én te leren aan aanstormende freestyle voetbal talenten. Daarnaast kunnen kinderen zich ook uitleven in de 'sloophoek', geschminkt worden of Boesken maken. DJ Bjerne zal tijdens de Kinderdoemiddag op de cocktailstage de beste plaatjes draaien.
De avond zal zich voortzetten met het traditioneel ontsteken van het Paasvuur om 20:00u. De avond zal zich daarna voortzetten op het festivalterrein. Hot Stuff zal de tent letterlijk opwarmen, waarna The Juliets (BEL) het stokje over zullen overnemen voor een dampend einde. In de Dancetent staat Double B weer achter de knoppen en al Jay Reeve de avond vlammend afsluiten.

PaasPop Zieuwent vindt dit jaar plaats op 20 en 21 april 2019 aan de Rouwhorsterdijk in Zieuwent. Om je te verzekeren van een kaartje moet je er snel bij zijn, de tickets vliegen de deur uit. Ze zijn te koop via de website.


paaspop-zieuwent.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant