Susanna Redeker. Foto: PR
Susanna Redeker. Foto: PR

Expositie van Susanna Redeker in de Theetuin Vierakker

Cultuur

WICHMOND-VIERAKKER - Susanna Redeker exposeert tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei bij de Theetuin Vierakker aan de IJselweg 13 te Vierakker. Het is in de turquoise route nummer 10, geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Deze locatie heeft een boeiende geschiedenis. Het gebouw was eerst in 1888 een molen en eindigt 32 jaar later als de molen op tragische wijze afbrandt. Uit de as herrees een nieuw bouwwerk dat lang dienst deed als maalderij, bakkerij en buurtwinkel en recent is omgetoverd tot een verborgen parel: Theetuin Vierakker.
Susanna woont sinds begin 2001 in de Achterhoek, eerst in Zutphen en nu in Wichmond. Zoals de meeste kunstenaars houdt Susanna al van kleins af aan van tekenen en schilderen. Haar idee van gelukzaligheid was om alleen gelaten te worden met papier en potlood. Als klein kind was Susanna al een dromer. Later in haar leven kon ze haar droombeeld vertalen in vrolijke kleurrijke illustraties.
Een opdrachtgever is Ron Vernout, hij is een muzikale verteller. Tijdens zijn voorstellingen geeft hij via een illustratie van Susanna beeld aan het verhaal.

De Theetuin Vierakker is een mooie plek om de route mee te beginnen. In de Theetuin zijn tijdens de Kunst4daagse ook Annie Elissen-Groot, Jacqueline De Keijzer, Ineke van Stiphout en Jolly Berfelo aanwezig.


theetuinvierakker.nl

susannaredeker.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant