Het winnende team: Lankhorsterstraat. Foto: PR
Het winnende team: Lankhorsterstraat. Foto: PR

Lankhorsterstraat wint Stratenvolleybal Toernooi

VIERAKKER/WICHMOND – Bij het Stratenvolleybal Toernooi in Vierakker/Wichmond gingen vijftien straten/vriendenteams de strijd met elkaar aan. Met veel enthousiasme en onder toeziend oog van het publiek werden de wedstrijden, eerst een poulefase, gespeeld. Zeven teams vielen hier af.

De finalewedstrijden werden gespeeld met acht teams. Deze werden spannender en er werd gestreden om elk punt. Om de derde en vierde plaats streden de Buufs Delden en de Rozenbottels. Het was een spannende wedstrijd. Toch waren de Rozenbottels net iets te sterk en ging er met de derde plek er vandoor.
Om de eerste en tweede plek werd gestreden tussen titelverdediger Jong Vierakker en de Lankhorsterstraat. De teams waren aan elkaar gewaagd. Het werd 0-2 in sets. De titelverdediger was niet in staat om de titel voor de tweede keer in de wacht te slepen. De Lankhorsterstraat mocht zich na lange tijd weer winnaar van het Stratenvolleybal Toernooi noemen.

In de kantine van Socii werden de prijzen uitgereikt. De nummers twee en drie kregen een schaal met bittergarnituur en de winnaars kregen een taart aangeboden door Bakkerij Besselink uit Wichmond. De organisatie kijkt terug op een gezellig, sportief en geslaagd toernooi.