De toernooicommissie van Ratti.
De toernooicommissie van Ratti.

Toernooicommissie SV Ratti viert 40-jarig jubileum

-

Kranenburg - De toernooicommissie organiseert deze maand haar 40e 'Drie-Weekenden-Toernooi'. Een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mocht gaan. De commissie bestaat uit de leden André Balvert, Bram Klein Haneveld, Laurens Bleumink, Johan Hartman, Bart Nijhof, Emmy Eggink, Gerdien Heuvelink, Leo Wissink en Bjorn Nijenhuis (ontbreekt op de foto).

De commissie werd daarom op zaterdag 16 mei jl. door het bestuur 'in het zonnetje gezet'. Als dank voor hun jarenlange inzet kregen de commissieleden een bos bloemen van het bestuur en een heerlijke slagroomtaart die werd aangeboden door Bakkerij Joop Bruggink. Eerder dit jaar werd door de vereniging ook nieuwe jassen beschikbaar gesteld.

Het 'Drie-Weekenden-Toernooi' bestaat jaarlijks uit toernooien voor de jeugd, dames en heren. Daarnaast organiseert de commissie een Familie-Six-Toernooi. In dit toernooi spelen teams, 6 tegen 6, in een prestatieve en recreatieve klasse. Ook organiseren zij het onderlinge toernooi dat door de week op twee avonden wordt gespeeld. Hierin strijden de eigen teams om het kampioenschap van SV Ratti. Het bestuur sprak de hoop uit dat de commissieleden nog jaren bereid zijn deze mooie jaarlijkse toernooien te organiseren voor de vereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant