Afbeelding

Jong Gelre zoekt podiumtalenten

-

Vorden - In Vorden, Warnsveld en omstreken staat de revue van Jong Gelre bekend als een enthousiaste groep jongeren met uiteenlopende talenten die zang, dans en toneel in één geheel weten te verpakken. De revue wordt al sinds het begin van deze eeuw weer jaarlijks opgevoerd. Het sleutelwoord dat mensen tot de revue beweegt is 'enthousiasme', daarnaast heerst er ook veel saamhorigheid. De revue wordt dit jaar opgevoerd op zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 november, wederom in de grote zaal van het Dorpscentrum in Vorden.

De revue
Momenteel wordt er volop geschreven aan de revue, deze is in de zomer klaar. De revuecommissie zorgt ondertussen voor de randzaken. In september komt echt alles rondom de revue in beweging. Toneelspelers, zangers, muzikanten en danseressen beginnen met repeteren en de decorbouwers vervaardigen het decor. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en kunnen zij in november met gepaste trots de bezoekers verwelkomen bij de revue.

Voor het opvoeren van een revue zijn mensen op de planken uiteraard essentieel. "Voor een groot deel kunnen wij putten uit jongeren die eerder hebben meegedaan, maar wij verwelkomen ook graag nieuwe deelnemers! Meedoen aan de revue houdt in dat je eens per week aanwezig bent bij de repetities en daarbij het nodige enthousiasme aan de dag legt. Daarvoor krijg je ook heel wat terug. Je doet bijvoorbeeld nieuwe contacten op in een gezellige groep, je ontwikkelt je vaardigheden en ook andere activiteiten van Jong Gelre zijn de moeite waard om aan deel te nemen. Lijkt dit je wat, dan nodigen we je hierbij uit!"

Aanmelden
Wie enthousiast is en in de leeftijd van 16 tot 29 jaar, kan zich vanaf nu aanmelden om mee te doen met de revue van Jong Gelre. Aanmelden kan voor zang, dans en toneel. Ook wie niet op de planken wil staan, maar graag 'achter de schermen' (bijvoorbeeld bij decor, grime of kleding) wat wil betekenen, wordt uitgenodigd om aan te melden. Opgeven kan tot medio augustus. Ook deelnemers uit voorgaande jaren dienen zich opnieuw op te geven.

Bel voor nadere informatie over de revue met Nout Nijenhuis (06–15377992) of Frank Bouwmeester (06–54262577), zie ook www.facebook.com/revuejg. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar revuejg@gmail.com. Gelieve ook eventuele podiumervaring te vermelden en de verwachtingen van de deelname aan de revue. Dit is niet verplicht maar het kan wel handig zijn.
Geef bij de aanmelding sowieso aan of het gaat om zang, dans, toneel of iets anders. Verder ook graag leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer vermelden.


www.facebook.com/revuejg

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant