Gerrie Woltering en Hans van Biljouw.
Gerrie Woltering en Hans van Biljouw.

'Coupe Vordogne' 2015 - Geef je nu alvast op voor 2016

-

Vorden - Op maandag 13 juli jl. was het weer zover. Voor de 17e keer werd de 'Coupe Vordogne' gespeeld, ditmaal op de Lochemse Golf- en Countryclub "De Graafschap". 60 Vordenaren speelden 18 holes onder wisselende weersomstandigheden op de Lochemse baan die er prachtig bij lag.

Onder het genot van een kop koffie en een gebakje kon men voor aanvang van de wedstrijd bijpraten met 'oude' bekenden en ook veel nieuwe gezichten leren kennen. Na de wedstrijd werd er geborreld en rond zeven uur serveerde restaurant 'Le Rève' een uitstekend buffet.

Sponsoren
Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden de sponsoren van deze dag bedankt: Rabobank Noord- en Oost- Achterhoek, Hotel Bakker, Grand Café het Meestershuis en Wijnhandel Smit. De 'Coupe Vordogne' 2016 zal plaatsvinden op Golfbaan 't Zelle.

Prijsuitreiking
Bij de dames ging de 1e prijs dit jaar naar Gerrie Woltering en bij de heren naar Hans van Biljouw. De Longest werd bij de dames gewonnen door Carin Fransen en bij de heren door Sander Jansen. De Neary was deze dag voor Gerrit Emsbroek.

Opgave 2016
Woont u in Vorden, heeft u uw handicap 54 en wilt u volgend jaar meespelen, mail dan nu alvast uw gegevens naar dennisjansen@me.com. De organisatie van volgend jaar zal u dan tijdig een uitnodiging sturen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant