Wilbert Grotenhuys reikt waardecheque uit aan jeugdige ambassadeur van het zwembad, Jasmijn ter Mul. Foto: PR
Wilbert Grotenhuys reikt waardecheque uit aan jeugdige ambassadeur van het zwembad, Jasmijn ter Mul. Foto: PR

Zwembad blij met opbrengst Albert Heijn flessenactie

Algemeen

Vorden - Vele klanten van Albert Heijn Grotenhuys hebben gedurende de maand april hun emballagebon geschonken aan Zwembad In de Dennen. De actie werd ondersteund door Wilbert en Yvonne Grotenhuys van Albert Heijn Vorden om het zwembad een financieel steuntje in de rug te geven.

Wilbert benadrukt nog eens dat het belangrijk is om voorzieningen zoals het zwembad in stand te houden voor de bewoners en ook voor de vele recreanten die Vorden bezoeken: "Als we elkaar kunnen helpen, dan moeten we dat natuurlijk doen." Wolter Ziggers, voorzitter van in de Dennen, is ontzettend blij met deze geslaagde actie van Wilbert Grotenhuys:

"Nu het zwembad zonder subsidie draait, kunnen we dit geld goed gebruiken voor de renovatie van de glijbaan. Ook zijn we erg blij met de geste van Wilbert en Yvonne dat zij de opbrengst nog eens verdubbelen. Heel veel dank daarvoor!" De opbrengst werd op 10 mei 2016 in de vorm van een waardecheque door Wilbert uitgereikt aan de jeugdige ambassadeur van het zwembad In de Dennen, Jasmijn ter Mul.

Vanwege het grote succes van de actie is met Albert Heijn Grotenhuys afgesproken om ieder jaar de maand april uit te roepen tot actiemaand voor Zwembad In de Dennen. De huidige actie werd met twee weken verlengd tot en met 15 mei.

Team en bestuur van Zwembad In de Dennen bedanken iedereen die zijn flessen heeft ingeleverd en voor het zwembad de gele knop gebruikte, waarmee het statiegeld ten goede komt aan het bad.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant