De moestuin op landgoed De Wiersse. Foto: PR
De moestuin op landgoed De Wiersse. Foto: PR

Publiekswerkdag 14 oktober op landgoed De Wiersse

Algemeen

Vorden/Ruurlo - Landgoed de Wiersse tussen Vorden en Ruurlo zoekt vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken in een buitenplaatswerkgroep. De familie Gatacre en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) nodigen u van harte uit voor een publiekswerkdag op vrijdag 14 oktober. Er wordt verzameld bij het Koetshuis van de Wiersse, Wiersserallee 5 in Vorden. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. U kunt zich voor deze dag aanmelden bij SLG via www.landschapsbeheergelderland.nl of via tel. 026-3537444.

Als u vrijwilliger in de buitenplaatswerkgroep wilt worden, kunt u zich tijdens deze dag hiervoor aanmelden. Iedereen uit de omgeving is welkom. Als u komt, moet u zich tevoren aanmelden bij SLG en vermeldt daarbij het aantal mensen waarmee u komt vanwege de lunches en het aantal gereedschappen. Draag stevige schoenen met platte zolen (werkschoenen, wandelschoenen, laarzen) en gemakkelijke kleding die een stootje kan hebben of modderig mag worden.

Voor het onderhoud van het monumentale groen zoeken we mensen die het leuk vinden om in een prachtige omgeving te zagen, te snoeien of timmer- en schilderwerk te doen, georganiseerd in een buitenplaatswerkgroep. Ook zeer welkom zijn personen met vaardigheid en belangstelling voor werken met planten, met name in de rozenparterre en in de historische moestuin, of met onderhoud van hout, steen en metaal en van gereedschap.


www.landschapsbeheergelderland.nl

www.dewiersse.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant