Sander Pardijs met de nieuwe versies van Vordensch Roem. Foto: Bernadet te Velthuis
Sander Pardijs met de nieuwe versies van Vordensch Roem. Foto: Bernadet te Velthuis

'Herkenbaar voor de Vordenaar en leuk souvenir voor de toerist'

Algemeen

VORDEN – Het 'Acht Kastelen bittertje' Vordensch Roem van Sander Pardijs heeft er twee broertjes bij: 'Knopenlaantje' en 'Pieterpad'. Het concept van Vordensch Roem, ontwikkeld door Pardijs en Derk-Jan Rouwenhorst uit Vorden (tevens illustrator van de strip 't Proathuus in de weekbladen van Achterhoek Nieuws), heeft zich uitgebreid met twee nieuwe versies. Op de voorzijde van de flessen prijkt een oude foto van Pardijs' vader als kleine jongen met zijn vader op de fiets, het embleem van de bekende Vordense fietsenfabriek Empo waar opa Pardijs werkzaam was en het wapen van Vorden. "Herkenbaar voor de Vordenaar en een leuk souvenir voor de toerist", zo vertelt Pardijs.

Door Bernadet te Velthuis

De nieuwe versies van Vordensch Roem zijn mede ontstaan door de vele vraag naar lokale producten. Pardijs: "Bovendien is het voor ons leuk om zelf een product naar eigen smaak samen te stellen en wilde ik graag iets doen waarin ook een stukje familie in terugkomt". Het 'Pieterpad' likeur is een zachte kruidenlikeur op basis van Jamaicaanse rum met citrusvruchten. Het 'Knopenlaantje' daarentegen heeft een basis van jonge jenever met aroma's van de jeneverbes en een vleugje gember. Beide zijn los verkrijgbaar maar ook in een leuke geschenkverpakking met twee glaasjes erbij.

Specialiteiten
Verder bevat het assortiment van slijterij en wijnhandel Pardijs diverse, speciale edities whisky's, die tevens tijdens de diverse proeverijen en masterclasses uit te proberen zijn. "Ook verkopen we vele kwaliteitswijnen, waaronder die van het bekende Argentijnse wijnhuis Salentein, en zijn we het grootste verkooppunt van Achterhoekse wijnen.".

Ontdek meer tijdens de 'Preuverie'
Wandelen van kraam tot kraam en hapjes en drankjes proeven van diverse Vordense ondernemers, dat is wat men kan verwachten van de Preuverie tijdens de Kerstmarkt in Vorden op zaterdag 17 december. Ook slijterij en wijnhandel Sander Pardijs is hierbij van de partij. Pardijs: "Iedereen is van harte welkom om diverse alcoholische versnaperingen uit te proberen met bijpassende hapjes.".

Voor meer informatie, loop gerust eens binnen of bekijk de website.


www.slijterijvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant