Het nieuwe beheerdersgezin: Hans, Xaveria en Roy Böhmer. Foto: PR
Het nieuwe beheerdersgezin: Hans, Xaveria en Roy Böhmer. Foto: PR

Nieuw beheerdersgezin de Reehorst heeft er zin in

Vorden - Recreatiebospark de Reehorst heeft per 1 februari een nieuw beheerdersgezin, de familie Böhmer uit Vorden. Het afgelopen half jaar is er gezocht naar een vervanger voor de huidige beheerder Arend Verbeek.

Beheerder Arend Verbeek heeft de afgelopen acht jaar het beheer van Recreatiebospark de Reehorst op zich genomen. In deze periode heeft hij onder andere het Bosrestaurant op het park nieuw leven ingeblazen. Na deze periode vond hij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.

De afgelopen twee jaar is Roy Böhmer onder Arend werkzaam geweest in het hierboven genoemde Bosrestaurant. Nadat Verbeek aan had gegeven wat anders te willen gaan doen, twijfelde Roy Böhmer geen moment om hier op in te springen. ''Zo'n kans krijg je niet vaak, als die zich dan aandient moet je hem met beide handen aanpakken'', zegt de enthousiaste Roy. In overleg met Verbeek en de eigenaar van het Recreatiebospark is er gekeken om zowel het beheer als de exploitatie van het restaurant onder te brengen bij één gezin. Al snel bleek dat Hans en Xaveria Böhmer dit wel zagen zitten. ''Na bijna 30 jaar in het onderwijs was ik toe aan wat anders, om deze uitdaging dan als gezin aan te gaan is natuurlijk super, vooral op zo'n prachtige locatie'', vertelt Hans Böhmer met een brede glimlach.

Taakverdeling
Vanaf 1 februari wordt het beheer van het park overgenomen door Hans Böhmer. De exploitatie van het Bosrestaurant komt onder de hoede van Roy. '' En ik help beiden waar dat nodig is ", zegt Xaveria met een lach. ''De situatie zoals men gewend is blijft vooralsnog hetzelfde, tijdens het seizoen kan men komen eten en drinken en gebruik maken van de faciliteiten zoals de speeltuin en het kinderzwembad. Verder kan men het hele jaar door in het restaurant en de naastgelegen zaal feesten en partijen geven'', legt Roy uit.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden