Frans Laarakker is op alle niveaus in de onderwijsorganisatie werkzaam geweest. Foto: PR
Frans Laarakker is op alle niveaus in de onderwijsorganisatie werkzaam geweest. Foto: PR

Frans Laarakker nieuwe bestuurder Scholengroep Gelderveste

Algemeen

VORDEN - Vanaf 1 mei is Frans Laarakker uit Lent de nieuwe bestuurder van Scholengroep Gelderveste. De Raad van Toezicht van de scholengroep is hier blij mee. "De heer Laarakker brengt precies de expertise en ervaring mee die Gelderveste nu nodig heeft. En de bevlogenheid die past bij ons vooruitstrevende onderwijs."

"Frans Laarakker is goed op de hoogte van wat nodig is om kinderen voor te bereiden op de toekomst," volgens de Raad van Toezicht. "Hij onderschrijft onze onderwijsvisie waarin het zelf onderzoeken en ontdekken centraal staat. Frans Laarakker is op alle niveaus in de onderwijsorganisatie werkzaam geweest en heeft stevige bestuurlijke ervaring. Met zijn actuele kennis van zaken en netwerk hebben we in hem een bestuurder gevonden die onze vooruitstrevende ideeën verder implementeert in de dagelijkse onderwijspraktijk."

Na zijn afstuderen aan de PABO begon Laarakker zijn carrière als basischoolleerkracht in Gennep. Hij werkte tien jaar als leerkracht op een basisschool in Nijmegen en aanvaardde in 1999 zijn eerste directeurspositie. Sinds 2011 is hij voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Primair Onderwijs Groesbeek. Hij is daarnaast actief bestuurslid van iXperium Nijmegen en lid van de netwerkgroep Passend Onderwijs van de PO-raad. Laarakker is geboren in de Achterhoek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant