Remko Offringa is blij met het nieuwe onderkomen van de Hema:
Remko Offringa is blij met het nieuwe onderkomen van de Hema: "Het is een toplocatie." Foto: PR

Vordense Hema verhuist naar Zutphenseweg

Algemeen

VORDEN - De Hema in Vorden neemt op 26 mei zijn intrek in het voormalige pand van de Blokker aan de Zutphenseweg. Dat pand staat leeg sinds Blokker er eind 2014 vertrok. Eigenaar Remko Offringa van de Vordense Hema is zeer tevreden met het toekomstige onderkomen. "Het is een toplocatie", verklaart hij. "En we krijgen een ruimere winkel."

Door Luuk Stam

Het Vordense warenhuis zal dan ook een breder assortiment krijgen. Al betekent dat niet dat er ten opzichte van de huidige winkel onderdelen zullen worden toegevoegd. "Denk meer aan de opzet van de winkel in Hengelo", zegt Offringa. "Dat is ook een iets grotere winkel. We zullen meer producten gaan aanbieden."
Het huurcontract voor het Hema-pand aan de Dorpsstraat loopt tot 1 juli. Tussen 26 mei en 1 juli zal dat pand als outletlocatie dienen. Wat er daarna mee gebeurt, is nog onzeker. "Maar dat is een minder in het oog springend pand", zegt Offringa. "We zitten straks op een plek die meer in het zicht ligt. Voor Vorden is het goed dat zo'n pand weer gevuld wordt."


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant