FILM: Isidorus Hoeve biedt klanten gepersonaliseerde 3D-film van tuinontwerp
Screenshot van een 3D animatiefilm van een tuinontwerp. Afbeelding: PR
Screenshot van een 3D animatiefilm van een tuinontwerp. Afbeelding: PR

FILM: Isidorus Hoeve biedt klanten gepersonaliseerde 3D-film van tuinontwerp

TWELLO/VORDEN – Digitaal door uw eigen tuin heen wandelen om te zien hoe het eindresultaat van de aanleg en/of renovatie van de tuin eruit gaat zien? Deze mogelijkheid biedt hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve vanaf heden met behulp van 3D animatiefilms van het ontwerp. Eigenaar Johnny Dijkman: "Deze nieuwe mogelijkheid geeft het ontwerp veel meer persoonlijkheid. Bovendien krijgt de klant ook echt een beeld bij hoe de tuin eruit gaat zien, anders dan met een platte tekening".

Door Bernadet te Velthuis

Is men bij een reguliere tweedimensionale tekening afhankelijk van het eigen inlevingsvermogen om een beeld te vormen hoe het eindresultaat eruit gaat zien, bij een 3D film kan men digitaal rondwandelen in het tuinontwerp en deze vanuit diverse posities bekijken. De digitale visualisatie is bovendien volledig gepersonaliseerd en gebaseerd op vooraf ingewonnen gegevens van de tuin en de omgeving.

Wanneer de wensen voor de aanleg of renovatie bekend zijn, begint het verkrijgen van de informatie om een digitaal ontwerp te maken. De tuin wordt ingemeten en vanuit diverse posities gefotografeerd. Deze informatie wordt vervolgens verwerkt in een 3D softwareprogramma, speciaal ontwikkeld voor hoveniers. Ontwerper en werkvoorbereider bij Isidorus Hoeve, Rick Hutten, volgde een cursus om zich het digitale ontwerpen middels 3D films eigen te maken en vertelt: "Naar aanleiding van de input wordt een 3D tekening gemaakt, die vervolgens omgezet wordt in een animatiefilm. Op deze manier krijgen klanten een persoonlijke visualisatie van hoe de tuin eruit gaat zien na de aanleg of renovatie. Dit is zelfs mogelijk bij woningen die nog niet gebouwd zijn. Ook kunnen we laten zien hoe het terras en de tuin er 's avonds uitzien met de beoogde aan te brengen verlichting én zijn aanpassingen eenvoudig door te voeren in het ontwerp."

Voorbeeld van een 3D film van Isidorus Hoeve

Maak kans op retour van de helft van uw factuur
Tot en met oktober 2017 kunnen alle klanten van Isidorus Hoeve kans maken op retour van de helft van hun factuur, tot een maximum van 1000 euro. Dit dankzij de CASHBACK-actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten. Dijkman vertelt: "Maandelijks worden door het keurmerk drie winnaars van deze landelijke actie bekendgemaakt. Het enige wat men hoeft te doen is een beoordeling achterlaten, en deelname bevestigen, op de recensiewebsite www.hoveniernederland.nl.

Adoptierotonde in een nieuw jasje
De door Isidorus Hoeve geadopteerde rotonde in Vorden, op de kruising van de Rondweg met de Zutphenseweg, is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Werd de rotonde voorheen in het voorjaar voorzien van eenjarige planten en in het najaar ingepland met viooltjes, vanaf dit jaar wil het hoveniersbedrijf wat nieuws. De rotonde is daarom pas geleden voorzien van vaste planten, geschikt voor de openbare ruimte. Hutten vertelt: "Belangrijk is dat het planten zijn die tegen een stootje kunnen, planten die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en strooizout." Verder is er gewerkt met diverse hoogtes en veel kleur, om een mooie eyecatcher te creëren. Nu kan iedereen het gehele jaar door genieten van het eindresultaat.


0571 – 274926

Hoveniersbedrijfisidorushoeve.nl

Hoveniernederland.nl

Tuinkeur.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden