Wilbert Grotenhuys overhandigt de sleutel aan Wendy Emsbroek. Foto: Bas Bloem
Wilbert Grotenhuys overhandigt de sleutel aan Wendy Emsbroek. Foto: Bas Bloem

Wendy Emsbroek-Leunk opent Stoertjes & Staartjes

Algemeen

VORDEN - Vanaf zaterdag 27 mei krijgt wederom een al jaren leegstaand pand aan de Dorpsstraat 16 (vooraan bij de Albert Heijn) een nieuwe bestemming. Wendy Emsbroek-Leunk opent daar haar winkel Stoertjes & Staartjes. Een combinatie van een tweedehands kinderkledingwinkel en een kinderknipsalon.

Bij Stoertjes & Staartjes zal eigentijdse tweedehands kinderkleding, positiekleding en accessoires verkocht worden. Ook vindt u hier een kinderknipsalon.
Een aantal jaren geleden liep Wendy een tweedehands kinderkledingwinkel binnen en werd ze verliefd op het tweedehands concept. Ze had het geluk dat ze daar mocht komen werken en zo begon ze voorzichtig te dromen over hoe gaaf het zou zijn om zélf een winkel te openen. Omdat ze knippen ook nog altijd geweldig vindt om te doen, besloot ze deze twee passies samen te voegen in haar eigen winkel, Stoertjes & Staartjes.

Inmiddels hebben al veel mensen kinderkleding ingeleverd in de maten 50 t/m 140. Wendy: "Ga hier vooral mee door, óók na de opening. De kleding mag dan in de winkel worden gebracht. Wanneer je kleding inbrengt ontvang je, wanneer je kledingstuk is verkocht, 40% van de verkoopprijs. "

Feestelijke opening
Ondertussen wordt er in het pand hard gewerkt om zaterdag 27 mei om 9.00 uur feestelijk open te gaan. Voor de kinderen liggen er op deze dag kleurplaten klaar en wat lekkers. De mooist gekleurde plaat krijgt een gratis knipbeurt. Iedereen is van harte welkom.

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en koopzondagen van 12.00 uur tot 16.00.
Voor meer informatie, zie de Facebookpagina of neem een kijkje op de website.


www.stoertjesenstaartjes.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant