De automobilist in Zutphen kan vanaf nu kennis maken met de gemoedelijke sfeer van de dorpsgarage. Foto: PR
De automobilist in Zutphen kan vanaf nu kennis maken met de gemoedelijke sfeer van de dorpsgarage. Foto: PR

Over de blauwe loper bij autobedrijf Groot Jebbink Zutphen

ZUTPHEN - De gasten werden zaterdag over een chique loper naar binnen geleid tijdens de feestelijke opening van Bosch Car Service Groot Jebbink Zutphen. Geen rode, maar een blauwe naar de kleuren van autotechniek gigant Bosch. De dag was een komen en gaan van klanten en belangstellenden om Gerrit van Ommen te bedanken en kennis te maken met zijn opvolger Armand ten Broeke.

"De loper is symbolisch", vertelt eigenaar Jan Groot Jebbink. "De slogan van Bosch is 'Wij doen alles voor uw auto'. Wij voegen daar graag aan toe: 'en bovenal voor onze klanten.' Onze klanten moeten veilig, zorgeloos en met plezier auto kunnen rijden."

De automobilist in Zutphen kan vanaf nu kennis maken met de gemoedelijke sfeer van de dorpsgarage, want Autobedrijf Groot Jebbink bestaat al sinds 5 juni 1963 in Vorden. "Door samen te werken met Bosch, dat voor vrijwel alle merken belangrijke onderdelen maakt, kunnen we iedere auto aan, ook de nieuwste", benadrukt Armand ten Broeke, de nieuwe bedrijfsleider.

De jonge energieke techneut uit Vorden neemt het stokje over van Gerrit van Ommen. Gerrit was jarenlang het gezicht van het autobedrijf aan de Gelderhorst 6. Hij ging na zijn afscheidsreceptie huiswaarts met vele cadeaus als waardering voor zijn goede zorgen. "Op deze basis willen wij voortbouwen door nog meer service en nog meer kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs", besluit Jan Groot Jebbink.

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>