Sam Ecker is een van de enthousiaste Plus-medewerkers. Foto: Liesbeth Spaansen
Sam Ecker is een van de enthousiaste Plus-medewerkers. Foto: Liesbeth Spaansen
ADVERTORIAL

Begin je carrière goed: werken bij Plus Eland is leerzaam en leuk

HENGELO - Plus Eland wil het team jongeren versterken en is op zoek naar een student, jongen of meisje, die drie of vier dagen kan werken en een dag naar school gaat en bij voorkeur een studie detailhandel volgt.

Plus Eland in Hengelo heeft een regiofunctie, de winkel timmert hard aan de weg. Eigenaar Hans Eland vertelt: "Wij besteden veel aandacht aan onze klanten. Mensen zoeken een winkel die aanspreekt. Het is net als goed eten en met de omgeving bezig zijn. Wij willen daarin uitblinken."

Werken in een supermarkt is voor jonge studenten een goede basis, het is een bedrijf in een bedrijf. Iedereen kent het van het boodschappen doen, maar beseft niet dat er zo'n honderd mensen werken die heel veel doen. Naast de aandacht voor de klant hechten Hans en Petra Eland daarom waarde aan flexibiteit en teamwork.

"Er wordt wel wat van ons team en dus ook van de nieuwe werknemer verwacht, zoals een goede inzet en werkhouding. Daar tegenover krijgt de student of studente die hier komt werken, een mooie kans om zich te ontwikkelen, hij of zij heeft veel aspecten om in te groeien. Denk hierbij aan klantencontact, commercie, personeelszaken en beheer van uren of omzet. Al deze aspecten kunnen worden gebruikt in hun latere carrière."

Kandidaten voor deze functie kunnen zich melden bij Hans of Petra Eland, telefoon 0575-463777 of mail naar eland-hengelo@plussupermarkt.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>