De eerste editie was een groot succces. Foto: Boeruh Crossers Ploatjesmoaker
De eerste editie was een groot succces. Foto: Boeruh Crossers Ploatjesmoaker

Inschrijving tweede editie Stugge Veer Cross vanaf deze week mogelijk

WICHMOND - Het is opletten voor eigenaren van een brommer, quad of crossmotor uit de regio Wichmond en Vierakker. Binnenkort gaat namelijk de inschrijving open voor de tweede editie van De Stugge Veer Cross. Gezien het succes van afgelopen jaar en de plannen van de organisatie is het zaak om er op tijd bij te zijn.

Op 10 september 2017 gaat het 'Volle Pinne' op het kermisterrein te Wichmond. Gezocht wordt naar deelnemers uit de omgeving die de motorsport een warm hart toe dragen. Motorcross behoort tot 'een van de eerste levensbehoeftes van een echte Achterhoeker', aldus de organisatie. Zij denken aan bijvoorbeeld jongeren die met een brommer rond huis of op het land crossen. Of deelnemers die voor de lol een brommer aanschaffen om mee te doen. Zij kunnen strijden om de prijzen in de brommerklasse.

Voor de wat ervarener crossers zijn de MX1 en MX2 klasse en diegene die echt gas kunnen geven horen thuis in de Superklasse (MX Open). Net als vorig jaar is er ook de klasse motoren < 125cc, de quad klasse en de blikvanger; de fietsklasse!

Daarnaast is er dit jaar iets nieuws; de Pré 85 klasse. Speciaal voor motoren met een bouwjaar beneden 1985. Dus allen die in de midlifecrisis zitten en nog een oude motor in de schuur hebben staan kunnen op 10 september oude tijden doen herleven.

Het streven van de organisatie is om een verdeling in de sekse te hebben in het deelnemersveld. Dus vrouwelijke aanmeldingen worden zeer op prijs gesteld. En zoals vorig jaar ook het geval was, meedoen is belangrijker dan winnen!

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf vrijdag 14 juli 23.59 uur en de inschrijving stopt een week later op zondag 23 juli om 23.59 uur. Niet in de gelegenheid om je aan te melden? Zorg dan dat iemand anders dit voor je kan doen.

Inschrijven kan op de website www.inschijven.nl. Zoek op De Stugge Veer Cross voor de juiste pagina. Voor meer informatie, zie de websites.


jong-gelre.nl

facebook.nl/destuggeveercross

reageer als eerste
Meer berichten
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=contactnoord.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=723,724,725&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Deel je nieuws
 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=contactnoord.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=723,724,725&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;