Op haar laatste schooldag werd Sylvia door een erehaag ontvangen. Foto: PR
Op haar laatste schooldag werd Sylvia door een erehaag ontvangen. Foto: PR

Warm onthaal voor juf Sylvia tijdens laatste schooldag

VORDEN - Twee jaar geleden vierde ze haar 25-jarig jubileum op basisschool 'De Vordering', vrijdag 7 juli nam ze met een lach en een traan afscheid van de school. Want in die 27 jaar heeft zij uiteraard aan heel veel kinderen lesgegeven en zijn vele mooie herinneringen ontstaan. Juf Sylvia is dan ook voor velen een begrip, ze zal enorm gemist gaan worden.

Op de laatste dag van het schooljaar werd Sylvia om half tien 's ochtends lopend door een erehaag van leerlingen en teamleden ontvangen.

Aansluitend werd ze warm onthaald in de hal van school en verrast met dansjes, liedjes, opdrachten en kunstjes door de leerlingen. Ook werd er gezamenlijk een speciaal voor haar geschreven lied gezongen.

Vanaf elf uur was er een receptie waarbij ouders, verzorgers en andere belangstellenden de mogelijkheid hadden om haar nog eenmaal op school de hand te schudden en een woordje te wisselen. Tijdens de receptie werd een mooie foto-diavoorstelling getoond waarbij haar schoolloopbaan goed in beeld kwam.

Na de zomervakantie start juf Sylvia op basisschool 'Martinus' in Twello en moet 'De Vordering' verder zonder haar. Juf Sylvia wordt veel (les)plezier gewenst in Twello.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>