Juf Corry werd bij school opgehaald met een trekker met een huifkar erachter, door Gery Groot Zwaaftink. Foto: PR
Juf Corry werd bij school opgehaald met een trekker met een huifkar erachter, door Gery Groot Zwaaftink. Foto: PR

Corry vervulde diverse functies met enthousiasme en gedrevenheid

VORDEN - Afgelopen week heeft Corry Peters, na 26 jaar op basisschool Het Hoge te hebben gewerkt, afscheid genomen. Op de dag dat het tijd werd om afscheid te nemen, werd ze 's ochtends opgehaald met een tractor en een huifkar en uitgezwaaid door alle kinderen van de school.

De kinderen van groep vijf reden op de fiets achter de huifkar aan naar camping de Baankreis in Almen, waar Corry door de kinderen in het zonnetje werd gezet.

Zo hadden ze voor haar een groot schilderij gemaakt, waarop de juf afgebeeld stond in een prachtige jurk. Ook werden er feestvlaggen gemaakt, een eigen bellenblaas en een 'juf Corry bos' door op de bomen gezichten van juf Corry van klei te maken.

Tussendoor werd er gesmuld van een meegenomen lunch en aan het einde van de dag vertelde Gery Groot Zwaaftink het verhaal: 'Iedereen heeft een talent.' Nou, talenten heeft juf Corry zeker, op Het Hoge heeft ze diverse functies met veel enthousiasme en gedrevenheid vervuld. Juf Corry en de kinderen hebben erg genoten van deze dag.

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>