Foto: PR
Foto: PR

Jong Gelre zoekt enthousiaste podiumtalenten voor de Revue 2017

VORDEN - De revue van Jong Gelre wordt dit jaar opgevoerd op zaterdag 11, vrijdag 17 en zaterdag 18 november, wederom in de grote zaal van Het Kulturhus (voorheen: Het Dorpscentrum) in Vorden.

Momenteel wordt er volop geschreven aan de revue, deze is in de zomer klaar. Voor het opvoeren van een revue zijn mensen op de planken uiteraard essentieel. Meedoen aan de revue houdt in dat je eens per week aanwezig bent bij de repetities en daarbij het nodige enthousiasme aan de dag legt.

Aanmelden
Ben jij enthousiast en in de leeftijd van 16 tot 30 jaar, dan kun je je vanaf nu aanmelden om mee te doen met de revue van Jong Gelre. Je kunt je aanmelden voor zang, dans en toneel. Ook als je niet op de planken wilt staan, maar graag 'achter de schermen' (bijvoorbeeld bij decor, grime of kleding) wat wilt betekenen, kun je je aanmelden. Opgeven kan tot medio augustus. Ook deelnemers uit voorgaande jaren dienen zich opnieuw op te geven.

Voor opgave of nadere informatie over de revue kun je een e-mail sturen naar revuejg@gmail.com. Geef bij je aanmelding aan of je zang, dans, toneel of iets anders wilt doen. Verder ook graag leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer vermelden. Zie ook de Facebookpagina voor meer informatie.


www.facebook.com/revuejg

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactnoord.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=723,724,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>